SHARE

Diržas yra stilingas aksesuaras, kuris gali nuobodų stilių padaryti išskirtiniu. Dabar diržų variantų yra labai daug, todėl reikia pasirinkti geriausią, kuris atitiktu tavo kūno tipą.

Štai keli dalykai, kuriuos reikia žinoti prieš perkant diržą:

  • Paprastai vidutinio dydžio juosta 1-2 cm storio tinka daugumai kūno tipų. Moteris ilgu liemeniu turėtų dėvėti plonesnį diržą, o trumpo liemens-platesnį.
  • Jeigu turite ilgą liemenį jums būtų geriausia diržą užsidėti 2 cm žemiau bambos.
  • Jeigu turite trumpą liemenį pabandyk segėti diržą tos pačios spalvos kaip ir tavo apranga, jis panaikins vientisą drabužį.
  • Jeigu turite kriaušės formos kūną, jums geriausia nešioti diržą, kuris pabrėžtų juosmenį. Venkite nešioti dideles juostas pilvo srityje ir rinkitės diržą nedidesnį kaip 2 cm pločio.
  • Jeigu norite, kad jūsų pilvas atrodytų mažesnis, tai diržas gali būti labai naudingas. Jei jūsų kūno forma yra stačiakampė-diržą sekite pagal savo biusto liniją, taip jūsų krūtys atrodys didesnės ir atkreips dėmesį nuo pilvo.
  • Platus diržas aplink juosmens vidurį taip pat padarys jus lieknesne.
  • Odiniai diržai yra geras pasirinkimas ir pasirinkusios tamsias diržo spalvas jūs neapsiriksite, nes taip pat atrodysite lieknesnė.
  • Obuolio formos kūno tipo moterims geriausia nešioti diržą, kuris pabrėžtų juosmenį. Venkite nešioti dideles juostas pilvo srityje ir rinkitės diržą nedidesnį kaip 2 cm pločio.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/paslaugosi/domains/modum.lt/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

1 COMMENT

  1. Laba diena,

    Mano vardas Justina Brazinskaite. As dirbu suomiskoje dirzu, saliku ir akseuaru tiekimo imoneje. Tai vienas is populiariausiu ir didziausia apyvarta vykdantis tiekejas Suomijoje. Musu produkcija pasizymi ypatinga kokybe ir dizainu. Produkcijos pavyzdzius galite pamatyti musu internetiniame puslapyje http://www.veniz.fi. Prekiaujame nuo aukstos klases prabangiu odiniu dirzu iki aksesuaru ir saliku jaunimui vei vaikams. Net ir labai isrankus pirkejas atranda savo skonio dirza ar kita aksesuara.

    Pradziai siulome pabandyti keleta musu gaminiu uz labai patrauklia kaina (1-2 Eurai). Prasau, ziurekite prisegta dokumenta. Nurodytoms kainoms taikytume 30-50% nuolaida didmeninei prekybai. Jegu susidomejote, rasykite atsiusiu daugiau pavyzdziu.

    Jei domites nauja kolekcija ir galimybe tiekti musu produkcija Lietuvos rinkoje, prasau ziurekite gaminius internetiniame puslapyje ir susiekite su manimi.

    Lauksiu Jusu nuomones.

    Malonu bebdradarbiauti.

    Pagarbiai,
    Justina Brazinskaite
    +358465969042
    Veniz Oy

LEAVE A REPLY